ພະນັກງານສາຂາ
ໜ້າທີ່ ແລະ ຄວາມຮັບຜິດຊອບຂອງບາຣີສຕາ
- ສົ່ງຕໍ່ປະສົບການສະຕາບັກຊ໌ໃຫ້ແກ່ລູກຄ້າ, ສົ່ງເສີມວັດທະນະທຳການດື່ມກາເຟ ພ້ອມໃຫ້ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ແລະ ຜະລິດຕະພັນສິນຄ້າທີ່ມີຄຸນະພາບໄດ້ຢ່າງວ່ອງໄວ.
- ໃຫ້ບໍລິການທີ່ຫນ້າຈົດຈໍາກັບລູກຄ້າ
- ຮັກສາສະພາບແວດລ້ອມທີ່ສະອາດ ແລະ ສະດວກສະບາຍ
- ເປັນແບບຢ່າງທີ່ດີ ແລະ ປະພຶດຕົນຕາມຫລັກການດຳເນີນງານຂອງສະຕາບັກຊ໌
ໜ້າທີ່ ແລະ ຄວາມຮັບຜິດຊອບ ຂອງຫົວຫນ້າພະນັກງານຮ້ານ
- ສົ່ງເສີມວັດທະນະທຳການດື່ມກາເຟ ໃຫ້ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ແລະ ຜະລິດຕະພັນສິນຄ້າທີ່ມີຄຸນະພາບ ໄດ້ຢ່າງວ່ອງໄວ.
- ໃຫ້ຄໍາປຶກສາ ແລະ ຄຳແນະນຳຜູ້ຈັດການຮ້ານໃນການດຳເນີນງານໃນຊ່ວງເຮັດວຽກ
- ການມອບໝາຍວຽກ ແລະ ບໍລິຫານຈັດການພາທເນີໃນຊ່ວງກະວຽກທີ່ຕົນຮັບຜິດຊອບ ເພື່ອສ້າງປະສົບການຂອງສະຕາບັກຊ໌
- ເປັນແບບຢ່າງທີ່ດີ ແລະ ປະພຶດຕົນຕາມຫລັກການດຳເນີນງານຂອງສະຕາບັກຊ໌
ໜ້າທີ່ ແລະ ຄວາມຮັບຜິດຊອບ ຂອງຜູ້ຊ່ອຍຜູ້ຈັດການຮ້ານ
- ສົ່ງເສີມວັດທະນະທຳການດື່ມກາເຟ ໃຫ້ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ແລະ ຜະລິດຕະພັນສິນຄ້າທີ່ມີຄຸນະພາບ ໄດ້ຢ່າງວ່ອງໄວ.
- ຊ່ອຍເຫຼືອຜູ້ຈັດການຮ້ານໃນການດຳເນີນງານ ແລະ ພັດທະນາບຸກຄະລາກອນ.
- ໃຫ້ຄໍາປຶກສາ ແລະຄຳແນະນຳທີມງານເພື່ອສົ່ງຕໍ່ປະສົບການສະຕາບັກຊ໌ໃຫ້ແກ່ລູກຄ້າ ແລະເພື່ອນຮ່ວມງານ
- ເປັນແບບຢ່າງທີ່ດີ ແລະ ປະພຶດຕົນຕາມຫລັກການດຳເນີນງານຂອງສະຕາບັກຊ໌
ໜ້າທີ່ ແລະ ຄວາມຮັບຜິດຊອບ ຂອງຜູ້ຈັດການ
- ເປັນຜູ້ນຳທີມພາທເນີໃນການສ້າງ ແລະ ຮັກສາປະສົບການສະຕາບັກຊ໌ ໃຫ້ແກ່ລູກຄ້າ ແລະ ພາທເນີຂອງເຮົາ ຄຽງຄູ່ກັບການສົ່ງເສີມວັດທະນະທຳການດື່ມກາເຟ
- ຮັບຜິດຊອບໃນການພັດທະນາພະນັກງານ ແລະ ຮັກສາຜົນການດຳເນີນງານທາງການເງິນຂອງຮ້ານ
- ເປັນແບບຢ່າງທີ່ດີ ແລະ ປະພຶດຕົນຕາມຫລັກການດຳເນີນງານຂອງສະຕາບັກຊ໌
ໜ້າທີ່ ແລະ ຄວາມຮັບຜິດຊອບ ຂອງຜູ້ຈັດການປະຈຳເຂດ
- ນຳພາຮ້ານທີ່ຢູ່ໃນເຂດທີ່ຖືກມອບໝາຍ ເພື່ອເສີມສ້າງ ແລະ ຮັກສາປະສົບການຂອງສະຕາບັກຊ໌ໃຫ້ກັບລູກຄ້າ ແລະ ພາທເນີ ຄຽງຄູ່ກັບການສົ່ງເສີມວັດທະນະທຳການດື່ມກາເຟ
- ຮັບຜິດຊອບໃນການພັດທະນາພະນັກງານ ແລະ ຮັກສາຜົນການດຳເນີນງານທາງການເງິນ ພາຍໃນຂອບເຂດພື້ນທີ່ທີ່ຮັບຜິດຊອບ
- ເປັນແບບຢ່າງທີ່ດີ ແລະ ປະພຶດຕົນຕາມຫລັກການດຳເນີນງານຂອງສະຕາບັກຊ໌
ຄົ້ນຫາ ຕຳແຫນ່ງວຽກຫລ້າສຸດ