ເອສເປສໂຊ
ກາເຟທີ່ສົມບູນແບບຈະບໍ່ສາມາດເກີດຂຶ້ນໄດ້ເລີຍ ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນອອກເດີນທາງໄປເຂດພື້ນທີ່ສູງຮອດ 4,900ຟຸດ ເພື່ອຊອກຫາເມັດກາເຟອາຣາບີກາທີ່ມີຄຸນະພາບດີທີ່ສຸດ ແລ້ວນຳມາຜ່ານຂະບວນການຂົ້ວທີ່ເປັນເອກະລັກສະເພາະຂອງພວກເຮົາ. ຫລັງຈາກນັ້ນ, ບາຣິສຕາຂອງເຮົາ ກໍ່ຈະນຳໃຊ້ສ່ວນປະສົມທີ່ສົມບູນແບບພ້ອມດ້ວຍເຄື່ອງມືທີ່ມີເອກະລັກສະເພາະໂຕຂອງເຮົາ ຊົງກາເຟຕາມແບບທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ເຊິ່ງກາເຟແກ້ວນີ້ຈະກົງຕາມທີ່ທ່ານຄາດຫວັງຫລືບໍ່? ທ່ານຕ້ອງເປັນຄົນຕັດສິນ.
![](/media/z4cmpkpm/coffeeespressoblogarticle.png)
ສ່ວນປະສົມທີ່ສົມບູນແບບ
ເຄື່ອງດື່ມເອສເປສໂຊທີ່ສົມບູນແບບຂອງເຮົາ ເລີ່ມຕົ້ນຈາກການຄັດສັນເມັດກາເຟອາຣາບີກາທີ່ມີຄຸນະພາບສູງ ແລະ ການຂົ້ວຢ່າງສົມບູນຕາມຂໍ້ນົດຂອງພວກເຮົາ. ນັບຕັ້ງແຕ່ເຮົາພັດທະນາ Espresso Roast ມາຫຼາຍກວ່າ 30 ປີ, ພວກເຮົາຍັງສືບຕໍ່ຫລັກການຂົ້ວ ແລະ ສູດປະສົມທີ່ສົມບູນແບບ ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ ການຂົ້ວຈົນມີສີເຂັ້ມນີ້ ຈະເຮັດໃຫ້ກາເຟມີກິ່ນຄວາມຫອມຫວານແບບຄາຣາເມວ, ພ້ອມລະດັບຄວາມສົ້ມຂອງກາເຟໃນລະດັບທີ່ເບົາບາງ ແລະ ເນື້ອສຳຜັດທີ່ຫນັກແຫນ້ນຂອງກາເຟ. ເພື່ອຮັກສາລົດຊາດຂອງກາເຟ, ເຮົາຈະບົດເມັດກາເຟໃຫມ່ ໃນການຊົງແຕ່ລະເທື່ອສະເຫມີ.
ເມັດກາເຟເອສເປສໂຊຂອງພວກເຮົາ ແມ່ນລ້ວນໄດ້ມາຈາກການຈັດຊື້ທີ່ມີຈັນຍາບັນ ແລະ ການຄ້າທີ່ເປັນທຳ 100%. ສະນັ້ນ, ກາເຟຂອງເຮົາບໍ່ພຽງແຕ່ມີລົດຊາດທີ່ດີເທົ່ານັ້ນ - ແຕ່ເຮົາຍັງເຮັດໃນສິ່ງທີ່ດີແລະຖືກຕ້ອງອີກດ້ວຍ.
ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ເມັດກາເຟເອສເປສໂຊ ກໍ່ເປັນພຽງແຕ່ຈຸດເລີ່ມຕົ້ນເທົ່ານັ້ນ. ເຄື່ອງດື່ມເອສເປສໂຊທີ່ດີກໍ່ຕ້ອງມາຈາກນົມທີ່ດີເຊັ່ນກັນ, ເຮົາຕ້ອງໃຊ້ທັງທັກສະ ແລະ ເວລາທີ່ເຫມາະສົມ ໃນການສະຕີມນົມໃຫ້ເປັນຟອງອາກາດນ້ອຍໆ. ຟອງນົມທີ່ນຽນລະອຽດເທົ່າໃດ ຈະຍິ່ງຊ່ອຍເຮັດໃຫ້ກາເຟແກ້ວນັ້ນໄດ້ລົດຊາດທີ່ຫວານກົມກ່ອມແລະນຸ່ມລະມຸນຫລາຍຍິ່ງຂຶ້ນ.
ຄວາມທ້າທ້າຍຂອງບາຣີສຕາ ແມ່ນການປະສົມສະຕີມນົມກັບເອສເປສໂຊ ພາຍໃນເວລາບໍ່ເກີນ 10ວິນາທີ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຊັ້ນຟອງທີ່ເທລົງໄປຈະເລີ່ມລະລາຍ ແລ້ວເຮັດໃຫ້ລົດຊາດປ່ຽນແປງ. ດັ່ງນັ້ນ, ບາຣີສຕາຈະຕ້ອງມີຈັງຫວະ ແລະ ເວລາທີ່ເຫມາະສົມໃນການຊົງກາເຟທີ່ສົມບູນແບບ.
![](/media/az4fethc/coffee-espresso-equipment_tcm91-3607_w1024_n.png)
ອຸປະກອນທີ່ດີທີ່ສຸດ
ບາຣີສຕາ ຕ້ອງການອຸປະກອນທີ່ດີທີ່ສຸດໃນການຊົງກາເຟທີ່ສົມບູນແບບ ແລະ ບໍ່ມີສິ່ງໃດທີ່ສຳຄັນໄປກວ່າ ເຄື່ອງເຮັດກາເຟເອສເປສໂຊ ທີ່ເຮົາໄດ້ອອກແບບເອງ ແລະ ດ້ວຍລະບົບທີ່ຕັ້ງໄວ້ນັ້ນມີຄວາມຖືກຕ້ອງ ມັນຈຶ່ງສາມາດບົດ ແລະ ເທຊັອດໃນເວລາທີ່ເຫມາະສົມ ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ລົດຊາດທີ່ດີທີ່ສຸດ. ສິ່ງນີ້ເຮັດໃຫ້ບາຣີສຕາຂອງເຮົາ ມີສະມາທິໃນການຊົງເຄື່ອງດື່ມຂອງທ່ານ ໃນແບບທີ່ທ່ານຕ້ອງການ.
ນອກຈາກນີ້, ພວກເຮົາຍັງໄດ້ເປີດໂຕນະວັດຕະກຳໃໝ່ ເຢືອກນົມ ມິວພິຊເຊີ (Milk Pitchers) ທີ່ຖືກອອກແບບພິເສດໂດຍພວກເຮົາເອງ. ເຊິ່ງມັນຈະຊ່ອຍໃຫ້ບາຣີສຕາຂອງເຮົາ ປ່ຽນນົມເຢັນເປັນສະຕີມນົມທີ່ມີຟອງນົມເນື້ອນຽນລະອຽດ, ລົດຊາດຫວານກົມກ່ອມ ແລະ ນຸ່ມລະມຸນລົດຊາດດີຫລາຍຂຶ້ນ.
![](/media/dxbbbdmx/coffee-espresso_who-makes-it_tcm91-3609_w1024_n.png)
ໃຜເປັນຄົນຊົງ
ຖືເປັນຄວາມມັກ ແລະ ຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງບາຣີສຕາ ທີ່ໄດ້ຮັບການເຝິກອົບຮົມມາຢ່າງເຂັ້ມງວດ ເພື່ອໃຫ້ສາມາດສົ່ງມອບກາເຟທີ່ບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນກາເຟທີ່ດີ ແຕ່ຕ້ອງເປັນກາເຟທີ່ດີທີ່ສຸດສໍາລັບທ່ານ. ນີ້ແມ່ນຈິດສຳນຶກທີ່ຖືກປູກຝັງມາຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມເຂົ້າເຝິກອົບຮົມພາຍໃຕ້ຄຳຂວັນ “10ຟຸດສຸດທ້າຍ ຢູ່ພຽງປາຍມື ” ສິ່ງນີ້ໄດ້ຢ້ຳເຕືອນໃຫ້ພວກເຮົາຮູ້ວ່າ: ບໍ່ວ່າເມັດກາເຟຂອງເຮົາຈະດີເທົ່າໃດ, ການຂົ້ວຈະໄດ້ສີໃນລະດັບທີ່ເຂັ້ມງາມເທົ່າໃດ ຫຼື ເຄື່ອງມືຈະດີເທົ່າໃດນັ້ນ ກໍ່ຍັງຕ້ອງລວມຄວາມເອົາໃຈໃສ່ວ່າຈະຊົງແນວໃດໃຫ້ໄດ້ກາເຟຈອກທີ່ທ່ານມັກ ແລະ ຢ່າເກງໃຈທີ່ຈະບອກໃຫ້ພວກເຮົາຮູ້ ຖ້າທ່ານບໍ່ມັກກາເຟຈອກທີ່ໄດ້ຮັບ, ເພາະພວກເຮົາຈະໄດ້ຊົງກາເຟຈອກໃຫມ່ທີ່ທ່ານຕ້ອງຖືກໃຈແທນອີກຄັ້ງ.